Balansera - budgetcoach | budgetbegeleiding | thuisadministratie

Bel Balansera, je financiële steun en toeverlaat

Budgetbegeleiding

Budgetbegeleiding, evenwicht in je inkomsten en uitgaven Je wilt graag de controle houden over je inkomsten en je uitgaven. Niet in de financiële problemen komen. Gebruik maken van de voorzieningen waar je recht op hebt.

Een stukje begeleiding hierbij is dan wel prettig. Iemand die je helpt om overzicht te houden en problemen te voorkomen.

Je wilt graag overzicht en inzicht houden in je financiën. De zekerheid dat alles goed loopt. Dat je krijgt waar je recht op hebt.

Een budgetbegeleider helpt je hierbij. Die zorgt ervoor dat je inkomsten en uitgaven in balans blijven. Maar ook dat er steeds maximaal gebruikt wordt gemaakt van de beschikbare toeslagen, belastingvoordelen, uitkeringen en andere mogelijke voorzieningen.

Voor wie is budgetbegeleiding van toepassing?

Een budgetbegeleider kan u helpen in situaties als:

  • U heeft met een budgetcoach de balans tussen inkomsten en uitgaven weer gevonden maar u vindt het prettig om nog wat langer begeleid te worden.
  • U heeft een stukje financiële begeleiding nodig om uw balans opnieuw te vinden of om mogelijk een noodzakelijk budgetcoaching traject te voorkomen?
  • U heeft een beperking, bijvoorbeeld een vorm van autisme, ADHD of een andere reden waardoor u ondersteuning bij de thuisadministratie en/of PGB administratie nodig heeft.

Balansera biedt begeleiding en ondersteuning bij u aan huis, rekening houdend met uw wensen, zodat u zelf verantwoordelijk kunt blijven over uw geldzaken.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie bekijken we samen hoelang en met welke frequentie de begeleiding nodig is, en passen dit gedurende het traject aan naar uw behoefte.

Hoe werkt het?

We starten met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gratis en geheel vrijblijvende gesprek bespreken we in een half uur uw situatie, wat uw wensen zijn en wat ik voor u kan betekenen.

Samen bekijken we met welke regelmaat budgetbegeleiding nodig is en maken de kosten en voorwaarden helder en inzichtelijk. Als u besluit gebruik te maken van de diensten van Balansera dan maken we een afspraak voor het intakegesprek.

Ook als u na het kennismakingsgesprek besluit niet verder te gaan met Balansera, blijft datgene wat besproken is uiteraard in vertrouwde handen en is uw privacy gewaarborgd.

Intakegesprek

In een intakegesprek bespreken we de huidige situatie, verzamelen en ordenen we de administratie (indien nodig) en kijken we of samenwerking met eventuele andere begeleiding van u wenselijk of noodzakelijk is.

We stellen samen een maand/jaaroverzicht op van uw inkomsten en uitgaven. Controleren of er gebruikt wordt gemaakt van alle toeslagen, belastingvoordelen, uitkeringen en mogelijke voorzieningen en zo nodig vragen we deze aan.

We maken afspraken over de budgetbegeleiding.

Begeleidingsgesprekken

We bespreken problemen waar u sinds het vorige gesprek tegenaan gelopen bent en voeren de nodige acties samen uit. We behandelen samen relevante ingekomen post en maken afspraken over te nemen acties.

Standaard afgesproken zaken worden samen geregeld. Alles gaat uiteraard in goed overleg en in samenwerking met u.

Ik help u graag. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op.

Contact opnemen »
Balansera
Christina Beelen
Europalaan 7
5591 CM Heeze
Telefoon: 06  - 106 57 254
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budgetcoaching | Budgetbegeleiding | Thuisadministratie | PGB Administratie
Budgetcoach voor Werkgevers | Budgetcoach voor Bedrijven | Privacyverklaring

Als gecertificeerd budgetcoach ben ik werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg (omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond, Deurne, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gerwen, Mierlo, Nuenen, Someren, Asten, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Son, Breugel Maarheeze, Leende, Budel en Weert).


Website gemaakt door Internetbureau Houdoe.nl Eindhoven