Balansera - budgetcoach | budgetbegeleiding | thuisadministratie

Bel Balansera, je financiële steun en toeverlaat

Over Balansera

Budgetcoach Christina Beelen Mijn naam is Christina Beelen (1963) en ik woon in het Brabantse Heeze.

Na jaren op financiële administraties gewerkt te hebben begon ik steeds meer het verlangen te krijgen om op sociaal financieel gebied iets voor de medemens te kunnen betekenen.

Om die reden ben ik me tot budgetcoach gaan scholen, waarbij ik mijn financiële kennis en ervaring heel goed kan combineren met mijn natuurlijke sociale vaardigheden.

Nu ben ik als onafhankelijk gecertificeerd Budgetcoach werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg, omgeving Eindhoven, Geldrop, Helmond, Deurne, Someren, Asten, Valkenswaard, Maarheeze, Budel en Weert. Schroom echter niet om me te benaderen voor werkzaamheden buiten deze regio.

Betrouwbaarheid, respect, sociaal, financiële kennis, kwaliteit, zelfredzaamheid en discretie zijn voor mij kernpunten bij het uitvoeren van mijn werk.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Budgetcoaches en blijf trainingen en opleidingen volgen om u goed van dienst te kunnen zijn.


Balansera
Christina Beelen
Europalaan 7
5591 CM Heeze
Telefoon: 06  - 106 57 254
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budgetcoaching | Budgetbegeleiding | Thuisadministratie | PGB Administratie
Budgetcoach voor Werkgevers | Budgetcoach voor Bedrijven | Privacyverklaring

Als gecertificeerd budgetcoach ben ik werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg (omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond, Deurne, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gerwen, Mierlo, Nuenen, Someren, Asten, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Son, Breugel Maarheeze, Leende, Budel en Weert).


Website gemaakt door Internetbureau Houdoe.nl Eindhoven