Balansera - budgetcoach | budgetbegeleiding | thuisadministratie

Bel Balansera, je financiële steun en toeverlaat

Budgetcoach voor bedrijven

Als bedrijf wil je graag dat je klanten netjes je rekening betalen. En bij voorkeur op tijd. Voor sommige mensen is dat echter een probleem.

Een budgetcoach kan u hiermee helpen. Ervoor zorgen dat uw klanten uit de financiële problemen komen. Zodat ze uw rekening weer kunnen betalen.

Wordt de huur, energienota of hypotheek niet meer (tijdig) door uw particuliere klant betaald? Laat het bedrag niet te ver oplopen zodat er geen uitweg meer is.

Help uw klant door het tijdig inschakelen van Budgetcoach Balansera zodat schuldsanering voorkomen kan worden.

Daarmee voorkomt u voor uw klant én uw bedrijf veel onnodige kosten van bijvoorbeeld een deurwaarder en/of oninbare vorderingen als gevolg van schuldsanering.

Hoe werkt het?

Als u Balansera inhuurt volgt er eerst een intakegesprek met uw klant. Vervolgens ontvangt u een voorstel voor een behandelingstraject met een begroting in de vorm van een offerte. Na ontvangst van uw schriftelijke opdracht wordt het traject met de cliënt opgestart.

Heeft u belangstelling? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op.

Contact opnemen »
Balansera
Christina Beelen
Europalaan 7
5591 CM Heeze
Telefoon: 06  - 106 57 254
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budgetcoaching | Budgetbegeleiding | Thuisadministratie | PGB Administratie
Budgetcoach voor Werkgevers | Budgetcoach voor Bedrijven | Privacyverklaring

Als gecertificeerd budgetcoach ben ik werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg (omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond, Deurne, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gerwen, Mierlo, Nuenen, Someren, Asten, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Son, Breugel Maarheeze, Leende, Budel en Weert).


Website gemaakt door Internetbureau Houdoe.nl Eindhoven