Balansera - budgetcoach | budgetbegeleiding | thuisadministratie

Bel Balansera, je financiële steun en toeverlaat

Budgetcoaching

Budgetcoaching, breng evenwicht in je financiën Iedereen wil graag financieel gezond zijn. Meer inkomsten dan uitgaven hebben. In het rood staan en geldzorgen hebben is geen pretje. Je wilt gewoon genoeg geld hebben om je rekeningen en boodschappen te kunnen betalen.

Je zoekt dus iemand die je daarbij kan helpen. Iemand die verstand heeft van financiën. Die zaken voor je kan regelen. Iemand die ervoor zorgt dat je weer uit de financiële zorgen komt.

Je wilt weer een gezonde balans tussen je inkomsten en uitgaven. Orde in je financiën. Uit de schulden komen en blijven.

Een budgetcoach kan je daarbij helpen. Een goede budgetcoach stelt samen met jou orde op zaken. Zodat een financiële chaos, met eventueel problematische schulden of schuldhulpverlening, voorkomen kan worden.

Mijn naam is Christina Beelen. Als gecertificeerd budgetcoach help ik mensen om financieel gezond te worden en te blijven. Mijn uitgangspunt daarbij is dat u zelf de regie en verantwoordelijkheid over uw financiën kunt blijven houden.

Meer lezen over Christina Beelen »

Naast het scheppen van orde in de - financiële - chaos, zorg ik er ook voor dat u krijgt waar u recht op heeft. Zoals belastingvoordeel, toeslagen, uitkering en overige voorzieningen.

Als budgetcoach kom ik bij u aan huis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Indien gewenst kan er ook een afspraak in de avond gepland worden

De kosten van een budgetcoach verdient u bijna altijd terug. Sneller dan u misschien denkt. Bijvoorbeeld door:

  • Vermindering of voorkomen van rente op schulden/incassokosten/deurwaarderskosten
  • Aanvragen van alle mogelijke voorzieningen, zodat u geen “geld laat liggen”
  • Besparingen, tips en adviezen

 

Hoe werkt het?

We beginnen met een kennismakingsgesprek Tijdens dit gratis en geheel vrijblijvende gesprek bij u thuis, bespreken we in een half uur wat uw financiële situatie is, wat uw wensen zijn en wat ik hierin voor u kan betekenen.

Samen bekijken we welk traject we gaan volgen en wat de kosten hiervoor zijn.. Indien u besluit om gebruik te maken van de diensten van Balansera dan maken we een afspraak voor het intakegesprek en de eventuele vervolggesprekken.

Ook als u na het kennismakingsgesprek besluit niet verder te gaan met Balansera, dan blijft datgene wat besproken is uiteraard in vertrouwde handen en is uw privacy gewaarborgd!

Intakegesprek

Besluit u verder te willen gaan dan volgt een intakegesprek. Hierin bespreken we de huidige situatie, verzamelen en ordenen we de administratie, en kijken we samen wat de doelen zijn.

We stellen een maand/jaaroverzicht op aan de hand van de huidige en eventueel nieuwe financiële situatie. Controleren of er gebruik wordt gemaakt van alle toeslagen, belastingvoordelen en mogelijke voorzieningen en zo nodig vragen we deze aan.

Eventuele schulden brengen we in kaart en indien nodig regelen we samen betalingsafspraken met schuldeisers. In overleg leggen we afspraken vast voor het volgende gesprek.

Vervolggesprek(ken)

In één of meer vervolggesprekken bespreken we de budgetmogelijkheden, rekening houdend met datgene wat voor u belangrijk is. De hieruit voortkomende wijzigingen, aflossingen van schulden en eventuele reserveringen worden verwerkt in het nieuwe budgetplan.

Hierna begeleid ik u met het leren omgaan van het nieuwe budget en de daarmee samenhangende veranderingen. In deze fase wordt u ondersteund en voorzien van de nodige adviezen en tips.

In elk gesprek evalueren we samen hoe u omgaat met het nieuwe budget. Hierdoor ziet u het proces ook vorderen.

Nazorg

Als er weer balans is tussen inkomsten en uitgaven en u weer een gezonde eigen financiële huishouding kunt voeren dan wordt het contact afgebouwd.

Tot 1 jaar na einde van het traject kunt u me altijd per mail om advies vragen. Indien nodig kom ik weer persoonlijk bij u langs.

Ik help u graag. Neem gewoon eens vrijblijvend contact op.

Contact opnemen »

Balansera
Christina Beelen
Europalaan 7
5591 CM Heeze
Telefoon: 06  - 106 57 254
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Budgetcoaching | Budgetbegeleiding | Thuisadministratie | PGB Administratie
Budgetcoach voor Werkgevers | Budgetcoach voor Bedrijven | Privacyverklaring

Als gecertificeerd budgetcoach ben ik werkzaam in de regio Zuid Oost Brabant en Noord Limburg (omgeving Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Geldrop, Helmond, Deurne, Aarle-Rixtel, Beek en Donk, Gerwen, Mierlo, Nuenen, Someren, Asten, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Son, Breugel Maarheeze, Leende, Budel en Weert).


Website gemaakt door Internetbureau Houdoe.nl Eindhoven